Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El Racó dels Joves marxa de vacances amb satisfacció per la feina feta

27 . Jul, 2015 a les 13:14
per otomas a Ajuntament
2088 reproduccions
L'Entitat el Racó dels Joves de l'Ametlla de Mar destinada a joves d'entre 12 i 17 anys aquesta setmana tanca el seu programa d'activitats amb molt bon gust de boca. I és que després d'un cap de setmana de vivac a Sant Jordi d'Alfama, aquest dijous una sortida amb caiac serà l'encarregada de posar la cirereta al pastís d'una temporada redona. Les inscripcions estan obertes fins dimarts al migdia, al segon pis de la Casa de la Vila, a les oficines de la regidoria de Festes i Joventut.
L'entitat avui compta amb una cinquantena de participants i es realitzen des d'activitats esportives a solidàries i creatives. I és que un dels objectius d'aquesta entitat és donar resposta als neguits actuals del adolescents a través de grups de treball, de la realització d'activitats conjuntes i de l'intercanvi d'experiències. I així es va subratllar des del Consell Comarcal del Baix Ebre, que aquest passat mes de gener va guardonar l'entitat amb el Premi Projecte Jove.
Una de les activitats més destacades ha estat el passatge del terror que els participants van realitzar a la sala de la societat per Halloween. Així ho explica Sònia Ruiz, des del Racó dels Joves: "vàrem començar el programa d'activitats amb el passatge del terror i va ser tot un èxit que ens va donar molts forces i energia per continuar. Esperem poder-lo repetir. D'altra banda, vull aprofitar per agrair a tots els familiars, col·laboradors, tècnics que ens ajuden a fer possible aquest projecte. Així com el suport de la Cala Fundació, en el seu moment, i l'Ajuntament".
Ruiz també ha remarcat que tot i que aquest mes d'agost es farà un breu descans al setembre-octubre es preveu reprendre l'activitat. I, de fet, com es fa habitualment amb l'inici de curs a l'Institut també es faran les xerrades informatives per a tots els interessats.


respostes a "El Racó dels Joves marxa de vacances amb satis..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 735,24 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007