Màx: º C, mín: º C

En directe

Informatiu EMUTE

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El Restaurant Bambalina patrocina el premi solidaritat del Consell Comarcal del Baix Ebre.

17 . Gen, 2014 a les 14:10
per gfigueres a La notícia del dia
2293 reproduccions
El Restaurant Bambalina del Centre Social Tres Cales ha patrocinat la darrera edició del premi solidaritat organitzat des del Consell Comarcal del Baix Ebre, el passat mes de desembre. "Des de la Bambalina vàrem creure que era un bon moment per ser responsables amb el Territori i comprometre's socialment a través d'aquest premi solidaritat del Consell Comarcal", subratlla Mike Clark.
El Consell Comarcal del Baix Ebre ha concedit el Premi Solidaritat 2013 a Creu Roja Joventut de Tortosa pel projecte Reforç Escolar que, dirigit a les persones amb menys recursos i amb risc d'exclusió social, té la finalitat de potenciar l'autonomia dels infants i joves en l'adquisició d'aprenentatges i habilitats socials, i promoure l'educació en valors dels infants.
El projecte guanyador ha estat premiat amb un import de 1.000 euros. Alhora, aquesta edició ha comptat amb dos accèssits. D'aquesta manera, el projecte Tàndem presentat per la Universitat Rovira i Virgili i el projecte Obre't Ebre impulsat per l'Associació Obre't Ebre han rebut 500 euros per dinamitzar la seva tasca. Aquesta ha estat la vuitena convocatòria del Premis Solidaritat malgrat que durant els darrers quatre anys no s'havia convocat.


respostes a "El Restaurant Bambalina patrocina el premi soli..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 719,57 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 26
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007