Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Els pisos del carrer Goya, a punt per a la seva estrena

18 . Mai, 2010 a les 10:14
per otomas a La notícia del dia
2552 reproduccions
Les obres dels pisos de protecció oficial del c/ Goya finalitzen a l'estiu i ja es poden fer visites guiades pels habitatges. L'edifici consta de quatre plantes. En planta baixa, hi ha dos habitatges. Les plantes primera i segona repeteixen la mateixa tipologia i disposen de tres habitatges. I a la planta tercera i sotacoberta hi ha 4 habitatges tipus dúplex.

Preu molt assequible
Tots els habitatges tenen un preu molt assequible ja que el seu valor volta els 20 milions de les antigues pessetes. Disposen d'entre dos i tres habitacions i ocupen una superfície que oscil·la entre els 50 i els 80 metros quadrats. Tenen sala-menjador i bany complet i estan dotats dels serveis bàsics, així com dels de telecomunicacions, a més de la preinstal·lació de l'aire condicionat a la sala. A dalt, hi ha pisos tipus dúplex amb vistes al mar. "La construcció d'un edifici de 12 habitatges de protecció oficial de preu concertat al carrer Goya, 27 de la nostra localitat es va iniciar pensant en atendre les necessitats de qualsevol ciutadà, ja sigui jove, gran, famílies monoparentals, que no disposen de suficients recursos econòmics per accedir a un habitatge. També s'està estudiant la possibilitat de lloguers amb opció de compra per donar més facilitats a la gent per poder accedir a aquets pisos", diu Joan Pere Gómez Comes, regidor d'Urbanisme de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar.

Voluntat política
Aquesta voluntat política del govern municipal i de la regidoria d'Urbanisme no s'acaba amb la construcció d'aquests dotze pisos. Des d'Urbanisme és vol continuar amb aquesta línia de facilitar l'accés a la vivenda de les persones amb menys recursos amb la construcció de més pisos al nou eixample de La Cala i, tanmateix, seguint en aquesta línia de patrimonialitzar el municipi, es va adquirir un solar al costat dels que ara estan acabant-se, on està previst la construcció de 8 habitatges més. Per a més informació us podeu adreçar a la borsa d'habitatge, de dilluns a divendres de 10:00 a 14:00 al departament d'Urbanisme de l'Ajuntament, o bé mitjançant l'adreça electrònica borsahabitatge@ametllamar.cat


respostes a "Els pisos del carrer Goya, a punt per a la seva..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 140,63 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007