Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Les confraries tarragonines uneixen forces per la veda de l'arrossegament

19 . Gen, 2015 a les 13:01
per otomas a La notícia del dia
1852 reproduccions
La Federació Territorial de Confraries a la província de Tarragona es va reunir divendres, 16 de gener, per posar les cartes sobre la taula respecte la polèmica encetada per la Confraria de Tarragona respecte la veda de l'arrossegament. Recordem que les embarcacions tarragonines van manifestar que no farien veda si no es cobrava la de l'any passat.
Així els representants de les confraries de les Cases d'Alcanar, Sant Carles de la Ràpita, l'Ampolla, l'Ametlla de Mar, Cambrils, Tarragona, Torredembarra i Calafell van mostrar el seu posicionament al respecte. Així van acordar la unitat per reclamar a l'administració catalana i l'espanyola el pagament de la veda del 2014 i vetllar perquè la del 2015 sigui una realitat. De fet, a la reunió de dijous, 15 de gener, amb el Conseller d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, Josep Maria Pelegrí va quedar clar el compromís del Govern de la Generalitat en el pagament de les vedes. Des de l'Ametlla de Mar, el President de la Confraria de Pescadors,  Miquel Brull ratifica el posicionament  vers la necessitat de fer veda.
"Divendres vàrem exposar tot el que s'havia parlat amb el Conseller i vàrem acordar la lluita conjunta per aconseguir les vedes i també la unificació dels períodes d'aquestes aturades. El que no pot ser és que nosaltres paréssim dos mesos i, que ens vinguin a pescar embarcacions de tot arreu a la nostra costa. No és just", subratlla Miquel Brull, President de la Confraria de Pescadors. Així segons Brull la unificació dels períodes de veda de les flotes de les diverses províncies serà una altra de les puntes de llança de la lluita de les confraries tarragonines.


respostes a "Les confraries tarragonines uneixen forces per ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 642,25 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 108
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007