Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Veda de l'arrossegament fins a finals de juny

06 . Mai, 2011 a les 13:02 | 00:01:33
3327 reproduccions
La flota d'arrossegament del Camp de Tarragona i dels ports del nord de les Terres de l'Ebre, l'Ametlla de Mar i l'Ampolla van començar, aquest passat 2 de maig, la veda biològica. Una aturada de l'activitat que s'allargarà fins al 30 de juny amb l'objectiu que es regenerin els caladors. Amb tot, els pescadors asseguren que enguany arriben a l'inici de la veda amb el recurs pesquer estabilitzat. El sector atribueix aquesta estabilització de les captures pesqueres a la planificació de la veda biològica.
Des de l'Ametlla de Mar el Patró Major de la Confraria de Pescadors, Janet LLambrich considera que és importantíssim realitzar aquestes parades per a la recuperació de l'estoc. "Sóc molt partidari de realitzar aquesta aturada de prop de dos mesos perquè crec que ajuda molt a recuperar la població de peix. I, per tant, també se'n beneficien els pescadors", va explicar. Llambrich també va voler reiterar l'agraïment als companys de les Cases d'Alcanar i la Ràpita per posposar la veda al juliol i agost. El Patró Major, d'altra banda, va destacar que la valoració de la temporada és molt més bona que l'anterior ja que ha fet més bon temps i no hi ha hagut tant de llapó.

Durant aquest dies, com cada veda, els pescadors aprofiten per fer reparacions a les embarcacions i posar-les a punt per l'inici de la nova temporada d'aquí prop de dos mesos.


respostes a "Veda de l'arrossegament fins a finals de juny"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 709,03 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 186
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007