Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El preu i el temps acompanyen la tornada de les barques d'arrossegament a la mar

08 . Jul, 2011 a les 13:48 | 00:01:29
per gfigueres a La notícia del dia
2290 reproduccions
El passat 1 de juliol, les barques d'arrossegament de l'Ametlla de Mar van desamarrar els caps i van tornar a la mar. Ara després d'uns dies de pesca la valoració des de la Confraria de Pescadors és positiva ja que el temps i el preu ha acompanyat les embarcacions caleres. Les barques d'arrossegament de la Cala, Tarragona i Cambrils han realitzat veda durant dos mesos per tal que hi hagués una repoblació efectiva i és millorés el preu de les captures. Dos objectius que segons el Patró Major de la Confraria de Pescadors de l'Ametlla de Mar, Janet Llambrich, s'han assolit. Pel que fa a les captures de moment sembla que falla el lluç, però quasi es manté el volum de pesca de llenguados, palaís i escamarlans.

"Els primers dies normalment el volum de pesca sempre és una mica inferior, però estem satisfets perquè el temps ens ha acompanyat i el preu és superior al de l'inici del període veda", explica Janet Llambrich

A més, Llambrich comenta que la Confraria de Pescadors de l'Ametlla té un acord amb Sant Carles de la Ràpita i les Cases d'Alcanar per tal de no coincidir amb la veda que suposa un gran benefici per a tots. De fet, Sant Carles i les Cases ara inicien aquesta parada biològica fins al setembre. D'altra banda, també han acordat que una vegada tornin a la mar des de la Cala es respectaran deu dies sense entrar a pescar en les seves aigües.


respostes a "El preu i el temps acompanyen la tornada de les..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 786,94 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 105
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007