Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Un món submarí amb encant

20 . Ago, 2014 a les 14:21
per otomas a La notícia del dia
2181 reproduccions
La costa de l'Ametlla de Mar compta amb una gran riquesa tant en fauna com en flora. I sota la mar la Cala continua sent afortunada perquè té una de les praderies de posidònia més importants de Catalunya. Uns dels encants del fons submarí de l'Ametlla de Mar és la bona conservació i la diversitat d'espècies. A més, la facilitat d'accés a indrets submarins amb encant, ja que estan situats prop de les platges, ha convertit la Cala en una de les destinacions predilectes per a molts amants del snorkel i el submarinisme. Un dels recorreguts recomanats és molt a prop de Cala Vidre a la zona nord del municipi. L'altre es situa o prop de l'illot i la platja de l'Àliga a la vessant sud.
"Prop de Cala Vidre, prop d'on estem situats nosaltres a la Platja de Sant Jordi, hi ha un recorregut molt accessible on sovint veiem sards, pops, estrelles, alguna morena, i és bastant interessant", subratlla Aurora Requena, sòcia de l'empresa Plàncton Divulgació i Serveis Marins.
I és que segons Requena, a més, del dia a la nit canvia totalment l'entorn. Per aquest motiu per als apassionats al snorkel poder veure aquests paratges submarins sota la llum de la lluna és un privilegi. De fet, de nit es poden veure espècies que durant el dia es resguarden als seus caus, com per exemple els pops.
Així, el snorkel, que cada cop es practica més en família, s'està convertint en una de les maneres actives preferides de conèixer l'entorn de l'Ametlla per molts visitants. Tot i això, el caiac, el senderisme, i la diversitat d'activitats nàutiques que es poden realitzar a l'Ametlla de Mar, que forma part de l'Estació Nàutica Costa Daurada, són un al·licient més per visitar la Cala i endur-se'n un trosset al cor.


respostes a "Un món submarí amb encant"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 939,02 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 138
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007