Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Penya Barcelonista sorteja 5 entrades per la Copa del Rei

05 . Abr, 2011 a les 12:30 | 00:01:26
per gfigueres a La notícia del dia
2066 reproduccions
La Penya Barcelonista de l'Ametlla de Mar  va sortejar entre els seus socis, el passat dissabte, dia 2 d'abril les cinc entrades per la final de la Copa del Rei de futbol que disputaran el F.C. Barcelona i el Reial Madrid.

Els premiats van ser Ivan Romeu Melich, amb dos entrades, Ramon Colomer Taché, també amb dos entrades i Antonio Jiménez amb una. A més, com a suplents han quedat Paco Jordi Arbó, Álvaro Tresserras i Sergi Consarnau.

"Per una banda, vull agrair la col·laboració de tots els socis ja que se n'han apuntat pel sorteig prop d'un centenar. D'altra banda, lamentem que només haguéssim pogut obtenir cinc entrades, esperem tenir més sort la propera vegada", va explicar Jordi Brull, President de la Penya Barcelonista de l'Ametlla de Mar.


Brull va remarcar que el soci que agraciat s'ha de comprometre a fer un ús personal de l'entrada i a cedir a un altre soci la segona de les entrades que li hagi tocat. Es podrà cedir la segona entrada a un no soci, sempre i quan aquest es faci soci i pagui la quota de dues anualitats (2011 i 2012). D'altra banda, el president de la Penya Barcelonista calera va subratllar que els socis vulguin assistir al partit han d'abonar el preu de l'entrada que és de 60 euros, 85 o 120. A més, cal afegir el preu del desplaçament amb autobús que és de 20 euros per persona.


respostes a "La Penya Barcelonista sorteja 5 entrades per la..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 923,81 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 51
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007