Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Creu Roja a l'Ametlla de Mar registra un 54% menys d'incidències a platges aquest estiu

14 . Ago, 2014 a les 13:54
2169 reproduccions
L'entitat  ha comptabilitzat 289 persones, ateses de l'1 al 31 de juliol, de les quals 122 van ser per picades de medusa, una de les lesions més freqüents.  I és que en el mateix període de l'any passat el nombre de persones ateses s'elevava a 635.

Un estiu tranquil. Aquesta és la conclusió que s'extrau de l'informe realitzat per Creu Roja pel que fa a l'assistència  a les platges del litoral de l'Ametlla de Mar. En concret s'han reduït un 54% el nombre de persones ateses respecte l'any anterior.  Quan hem passat l'equador d'aquest estiu, Creu Roja ha comptabilitzat 289 persones, ateses de l'1 al 31 de juliol, de les quals 122 va ser per picades de medusa, una de les lesions més freqüents.  I és que en el mateix període de l'any passat el nombre de persones ateses s'elevava a 635, amb 424 persones ateses per picades per medusa. La clau del descens, segons Pilar López, secretària de Creu Roja és que enguany hi ha hagut moltes menys meduses. De fet, la majoria dels dies ha onejat la bandera verda a les platges. Un altre motiu pot ser que hi ha hagut menys volum de banyistes.

"Aquest estiu de moment tenim un estiu tranquil. La reducció de més del 50% de les incidències és una dada realment significativa. Aquest estiu no hem tingut quasi meduses a la costa", subratlla Pilar López, secretària de Creu Roja.
Recordem que les platges de l'Ametlla de Mar que compten amb la supervisió de Creu Roja, de l'1 de juliol fins a finals d'agost,  són Calafató, Sant Jordi, Calaforn, Pixavaques i l'Alguer, d'11.30h a 18.30h de la tarda.

D'altra banda, la secretària de Creu Roja de l'Ametlla de Mar també ha subratllat la tasca que fa l'entitat per intentar assistit i acompanyar  prop d'una seixantena de famílies del municipi amb dificultats. Així, ha aprofitat per fer una crida a la ciutadania perquè se sumin a col·laborar amb aquesta entitat.


respostes a "Creu Roja a l'Ametlla de Mar registra un 54% me..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 643,59 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 118
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007