Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Les cures a les platges cauen un 43% respecte el 2011

26 . Jul, 2012 a les 14:28 | 00:02:03
per gfigueres a La notícia del dia
2411 reproduccions
El balanç d'aquest primer mes d'atenció a les platges de l'Ametlla de Mar efectuat des de la Creu Roja porta bones notícies. I és que les incidències a les platges, les cures, han caigut un 43,63% respecte l'any anterior. Les cures més freqüents segueixen sent les picades de meduses, i altres lesions lleus com, per exemple, talls. Segons la Secretària de la Creu Roja a l'Ametlla, Pilar López, un dels motius podria ser el descens del nombre de banyistes. Tot i això, López remarca que encara és aviat per fer volar coloms ja que encara queda el mes d'agost que és quan es concentra el major nombre de turistes a les platges. De moment, afortunadament, no ha hagut cap incident greu.

D'altra banda, la Secretària de la Creu Roja a la Cala remarca la importància de les tasques de prevenció que es realitzen a peu de platja. "També hem de destacar que una de les missions dels efectius a les platges és la prevenció. Mirar que la gent no vagi pels espigons, que les embarcacions estiguin fora de la zona de bany, entre d'altres qüestions", explica Pilar López, Secretària de la Creu Roja.

Una de les recomanacions que es fa des de la Creu Roja és seguir el codi semafòric de les banderes per saber quan està permès el bany. Recordem que verd significa bany permès, groc precaució, i roig, prohibit el bany. A més, hi ha una bandera específica que alerta la presència de meduses a la platja.

Tot i l'ajust del pressupost, Creu Roja garanteix l'assistència a les platges de: Calaforn, Sant Jordi, Calafató, l'Alguer i Pixa-vaques. Només s'ha tancat la caseta de la platja de l'Estany. L'horari d'atenció és d'11:30 a 18:30 de la tarda, de l'1 de juliol al 31 d'agost. A més, com cada any, la Creu Roja també compta amb una embarcació de salvament.


respostes a "Les cures a les platges cauen un 43% respecte e..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 657,52 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 28
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007