Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ametlla de Mar estrena temporada de platges amb desfibril·ladors

09 . Jul, 2015 a les 15:05
per otomas a Ajuntament
2076 reproduccions
Des del passat 1 de juliol s'ha encetat de manera oficial la temporada de platges. Des de Creu Roja, entitat encarregada del socorrisme i atenció als banyistes, es subratlla que de moment està sent un inici tranquil. De fet, no hi ha hagut cap incident destacat deixant a part algunes picades de medusa.
Recordem que com a novetat enguany a les platges amb bandera blava, Cala Calafató, Sant Jordi, Calaforn, Pixavaques i l'Alguer,  els socorristes disposen de desfibril·ladors. Uns DEAS cedits per l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar.
"Des de Creu Roja estem molt agraïts a l'Ajuntament per poder comptar amb aquests desfibril·ladors i complir així amb la normativa. D'aquesta manera, els socorristes compten amb una eina definitiva a l'hora d'atendre possibles problemes cardíacs a les platges", Pilar López, Creu Roja.
A més, una de les novetats és la col·locació de torres de vigilància en breu  a la platja de Sant Jordi i Calaforn.
Actualment , Creu Roja a l'Ametlla de Mar disposa d'una plantilla de 17 persones dedicades a vetllar per la seguretat i atenció a platges. Aquesta atenció aquest estiu s'ha ampliat a vuit hores, fent l'horari d'11h del matí a 19h de la tarda.


respostes a "L'Ametlla de Mar estrena temporada de platges a..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 688,70 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007