Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ametlla de Mar dóna a conèixer la fauna i la posidònia de les cales amb panells subaquàtics

02 . Jul, 2013 a les 12:18
per otomas a La notícia del dia
2409 reproduccions
Aquesta  primera setmana de juliol l'empresa SUBMON, que vetlla pel manteniment i vigilància de la posidònia per encàrrec de la Generalitat, instal·la uns plafons subaquàtics a Cala Llobeta, Cala Vidre, Pixavaques i l'Estany. D'aquesta manera es dóna informació als banyistes de la fauna i la posidònia de la costa calera. I és que aquesta iniciativa en la qual han treballat conjuntament SUBMON i l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ajudarà a difondre l'alt valor mediambiental del litoral calero.
"Aquests plafons és una iniciativa pionera que, a més, és un atractiu més pels banyistes alhora que es revaloritza el litoral calero. Aquests panells s'instal·len pensant en realitzar el mínim impacte mediambiental. Per aquest motiu els panells estaran cargolats, fondejats tant vora a les roques, com a l'arena i la posidònia",  subratllà Jordi Sànchez, Responsable de l'Àrea de Conservació de SUBMON
Aquests plafons es situen vora quaranta centímetres de la superfície i estan en tres idiomes, català, castellà i anglès. I per tant, són fàcilment consultables pels banyistes que practiquin el snorquel. Per tal que els banyistes sàpiguen on  podran consultar aquests panells hi haurà tres boies indicatives a cada cala. El color groc és del plafó sobre les espècies submarines de sorra. La boia de color vermell senyalitza el plafó amb informació de les espècies submarines de roca. I, finalment, la boia blanca senyalitza la informació referent a la posidònia. Recordem que l'Ametlla de Mar compta amb una de les praderies de posidònia més important de Catalunya segons la Fundació Mar.


respostes a "L'Ametlla de Mar dóna a conèixer la fauna i la ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 688,68 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 109
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007