Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Jornada festiva de JNC l'Ametlla

14 . Oct, 2010 a les 12:10
per gfigueres a La notícia del dia
1674 reproduccions
En el marc de la proximitat al referèndum per la independència que va tenir lloc dimarts, 12 d'octubre, a  l'Ametlla de Mar, Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) va preparar una jornada festiva el divendres 8 d'octubre. La tarda va començar amb la Xerrada "Catalonia: National Rights", a les set a  la sala d'actes de l'Ajuntament de l'Ametlla. La conferència va anar a  càrrec de Gerard Figueres, President de la JNC. A les vuit i mitja es va dur a terme l'acte de refundació del col·lectiu de la JNC a l'Ametlla de Mar. L'esdeveniment, que va ser un dels actes centrals de jornada, va tenir lloc al local de Convergència Democràtica de Catalunya.

"Des de les organitzacions polítiques del poble tenim clar que d'aquí al 12 el més important és fer la consulta popular. Bé, totes no, només les que sentim que aquesta consulta és important. Però, això no fa que deixem l'agenda política local. Per aquest motiu hem inaugurat la JNC de la Cala en el marc de al consulta popular. Ho fem amb la xerrada pel col·lectiu anglès de la mà del nostre president Gerard Figueres. A més, es s'ha realitzat la refundació del JNC de l'Ametlla de la mà de l'alcalde del municipi, entre d'altres activitats", va explicar Damià Suàrez de JNC de l'Ametlla.

La jornada festiva va seguir amb un sopar al Restaurant Bella Cala i va continuar al PUB FÒRUM.respostes a "Jornada festiva de JNC l'Ametlla"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 204,13 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007