Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El Dia Mundial de la Gent del Mar dedica la jornada a la "Dona de Mar"

04 . Jul, 2014 a les 09:43
per gfigueres a Ajuntament
1243 reproduccions
Dimecres dia 25 de juny va tenir lloc a l'Escola de Capacitació Nauticopesquera de Catalunya l'acte central del "Dia Mundial de la gent del mar", que sota el lema " la Dona de mar", va organitzar la Direcció General de Pesca i Afers Marítims de la Generalitat de Catalunya.

La jornada va comptar amb una introducció a càrrec de Carme Valls, coordinadora Territorial de l'Institut Català de la Dona a les Terres de l'Ebre i la presentació del programa de dones del món rural i marítim 2013-2015 a càrrec de Brígida Lorenzo, responsable de Polítiques Transversals i d'Igualtat de Gènere.

Frederic Valls, director de l'Escola de Capacitació Nauticopesquera de Catalunya va fer una exposició de la situació actual de la dona en els sectors professionals i també de la presència de la dona en l'àmbit de la nàutica d'esbarjo i, posteriorment, es va dur a terme una taula rodona on es van explicar diverses experiències personals amb la participació de Mª Àngels de la Riva, llicenciada en Marina Civil i Capitana de Marina Mercant, Marta Ribot, patrona d'altura, Keren Martínez, llicenciada en Navegació i Transport Marítim i Pilot de 1a de Marina Mercant, Bibiana Peláez, diplomada en Navegació i Transport Marítim i Pilot de 1a de Marina Mercant i Marina Jara, llicenciada en Nàutica i Transport Marítim i Pilot de 2a de la Marina Mercant.

La Jornada va servir perquè la cap de Secció de Coordinació Administrativa, Maite Mendoza, presentés la nova pàgina web "dona de mar", http://gencat.cat/agricultura/donamar .


respostes a "El Dia Mundial de la Gent del Mar dedica la jor..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 171,88 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007