Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Jornada de Pesca Turisme

15 . Feb, 2013 a les 13:06
per otomas a La notícia del dia
2567 reproduccions
El proper divendres, 1 de març, des del Departament de Pesca i l'Àrea Municipal de Turisme de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar s'ha organitzat una jornada tècnica sobre Pesca Turisme a l'Escola de Capacitació de Nauticopesquera de Catalunya.
"Després de la normativa del Departament de Pesca de la Generalitat des de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar vàrem creure convenient crear una jornada informativa sobre al pesca turisme destinada tant al sector públic com privat. Per tant, estan invitades totes les oficines de turisme de Catalunya amb port, totes les empreses relacionades amb el món nàutic, així com totes les estacions nàutiques de Catalunya", Damià Llaó, Gerent de l'Àrea Municipal de Turisme de l'Ametlla de Mar.
A les onze del matí tindrà lloc la ponència "Marc legal i situació actual", a càrrec d'Alfons Beltran, professor de l'Escola de Capacitació Nauticopesquera de Catalunya. A les dotze del migdia està prevista la ponència de la mà de Frederic Valls Vilaespasa, director de l'Escola de capacitació Nauticopesquera de Catalunya, titulada "Models d'explotació i activitats". Finalment, a les dotze i mitja hi ha prevista la ponència Interpretació del patrimoni marítim a càrrec de Miquel Martí, director del Museu de la Pesca.
Els dies 2 i 3 de març és realitzarà una segona jornada sobre pesca turisme amb una vessant més formativa destinada al sector pesquer.
La pesca turisme, regulada per la Generalitat per decret l'any 2012, té com a fita permetre al sector de la pesca, del marisqueig i de l'aqüicultura assolir una diversificació i millora econòmica, la promoció dels seus productes i, alhora, l'apropament a la ciutadania des de diferents perspectives, com ara la cultural, la gastronòmica, la tecnològica o la social. També ha de servir per revaloritzar- ne els productes i els diferents oficis relacionats.


respostes a "Jornada de Pesca Turisme"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 673,83 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007