Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Una mirada a la Marina Mercant des del CIP

14 . Jul, 2015 a les 14:28
per otomas a Ajuntament
2468 reproduccions
Per tots els amants del mar des del Centre d'Interpretació de la Pesca (CIP) amb col·laboració amb l'Associació d'Amics del Museu Marítim de Barcelona s'ha preparat una mostra titulada Una mirada a la marina mercant que es pot visitar, de manera gratuïta, fins al 31 d'agost al CIP. Així, en una trentena d'imatges, del fotògraf, Carlos Poveda, ens mostra diverses instantànies d'aquests vaixells de gran tonatge. Una mira més documental que artística que ens apropa al món de la mar, i , en concret, de la Marina Mercant.
Aquesta trentena de fotografies han estat seleccionades d'un fons documental molt més ampli i amb participació de més fotògrafs que aglutina més de 12.000 fotografies de més de 4.000 vaixells. Les fotografies que s'exposen són variades. Trobem des de vaixells de salvament marítim, de transport de mercaderies, de transport de passatgers.  Algunes d'aquestes embarcacions amb noms i cognoms com el creuer Queen Mary 2, el remolcador Salvador Dalí, o, per exemple, l'embarcació de salvament marítim Clara Campoamor.
Cada fotografia té el seu corresponent peu de foto amb les explicacions sobre cada embarcació.

És veure aquestes embarcacions de gran tonatge des d'una altra perspectiva i crec que és molt recomanable per tots aquells apassionats del món de la mar", explica Josep Hortet, President de l'Associació d'Amics del Museu Marítim de Barcelona. L'exposició es podrà visitar del 13 de juliol al 31 d'agost de dilluns a divendres de 10h a 14h i de 19 a 21.30h, i també els dissabtes de 18h a 21h.
Amb aquesta mostra l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar col·labora de nou amb l'Associació d'Amics del Museu Marítim de Barcelona després que l'any passat es muntés al CIP l'exposició 1a Mostra de modelisme naval i tradicions d'un poble.


respostes a "Una mirada a la Marina Mercant des del CIP"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 672,87 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 92
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007