Màx: º C, mín: º C

En directe

Parlem-ne

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Èxit de participació a la XVIa Diada dels fideus rossejats

20 . Jul, 2010 a les 11:17 | 00:05:26
per gfigueres a La notícia del dia
1739 reproduccions
La Diada dels fideus rossejats és una festa gastronòmica consolidada així ho demostra la participació any rera any en aquesta jornada culinària. En aquesta XVIa edició es van inscriure 46 concursants, el nombre màxim que es pot acollir tenint en compte el nombre de fogons i l'espai. Aquesta festa gastronòmica va tenir un èxit de participació tot i que la Diada es va ajornar el 10 de juliol per celebrar-se dissabte 17 de juliol. Recordem que els organitzadors, la regidoria de Turisme de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, va creure convenient canviar el dia per tal de potenciar l'assistència a la manifestació a Barcelona en contra de la sentència de l'Estatut del Tribunal Constitucional.

La Diada dels Fideus va tenir lloc a la vora de la mar a la confraria nova. Els participants es van dividits en dos torns. Els guanyadors van ser Miquel Balfegó, Miquel Comes, Susana Encinas, Pere Llaó, Batista Martí i Teresa Nolla. Es van repartir sis premis de 150 euros.


"És una jornada ja consolidada, després de setze anys, i ens dóna la possibilitat de provar un dels plats més típics del nostre poble tant al jurat com a tots els assistents que s'han apropat al port de l'Ametlla aquest dissabte", va valorar Antoni Montagut, regidor de Turisme.

El jurat el van formar representants del consistori calero, membres d'entitats del municipi, els guanyadors de l'any passat i, com a invitats enguany van venir el Director del Postgrau en Urgències i Emergències de la UIC (Universitat Internacional de Catalunya), Julio Moreu Alius, i, Rafa Garrido, Director del Centre d'Estudis Sanitaris.

Segons els organitzadors es van cuinar 150 quilos de fideus que es van traduir en prop de 1.500 racions. Recordem que a part del concurs hi va haver degustació. A més, la xaranga XIM-XIM Mig Grau va amenitzar la jornada.


respostes a "Èxit de participació a la XVIa Diada dels fideu..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 672,97 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 17
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007