Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Carretera Accés Sud

07 . Feb, 2014 a les 13:28
per otomas a La notícia del dia
2577 reproduccions
La Subdelegació del Govern de l'Estat a Tarragona ha anunciat l'aprovació d'una partida de dos milions d'euros per executar la segona fase de la carretera d'accés sud. Una carretera que unirà el Barranc de Santes Creus amb el barranc de l'Àliga. Aquesta infraestructura de cinc quilòmetres enllaçarà l'Ametlla de Mar amb el Perelló complint així una vella reivindicació del municipi. De fet, el condicionament de la carretera s'aprovà en un conveni signat l'any 1990 entre els Ministeris de l'Interior i d'Obres Públiques, la Generalitat i la Diputació en matèria de xarxa viària en l'àmbit del PENTA.
Aquesta infraestructura té una doble vessant. D'una banda, es tracta d'una de les vies d'evacuació previstes en cas d'accident nuclear a Vandellòs II segons el pla d'emergència municipal. D'altra banda, la carretera serà una via d'accés en condicions per  a nombrosos habitatges disseminats situats en aquesta zona del municipi i també al Càmping Ametlla Village Platja.
"És una bona notícia però hagués tingut d'arribar abans tenint en compte que hi ha un conveni signat des del 1990. El que sí està clar és que s'ha pogut veure la llum al final del túnel gràcies a la insistència de l'alcalde i les diverses reunions amb la Subdelegació del Govern", subratlla Ruben Lallana és el regidor de Gestió del Territori.
Els treballs tenen un termini d'execució de dotze mesos, entre expropiacions i obres. En concret es milloraran trams de camins existents amb un mínim d'amplada de 4,5 metres i en el cas de nous trams s'adaptarà un doble carril. A més, es construirà un petit viaducte per tal de superar el barranc de Santes Creus.


respostes a "Carretera Accés Sud"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 692,77 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007