Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Per Sant Jordi, Setmana Cultural a l'Escola

25 . Abr, 2014 a les 10:21
per gfigueres a La notícia del dia
2752 reproduccions
La Setmana Cultural,  des d'aquest dimarts 22 al divendres 25 d'abril al voltant de Sant Jordi, és un dels trets més característics de les activitats que es duen a terme a l'Escola Sant Jordi de l'Ametlla de Mar des de fa més d'una vintena d'anys.Tota mena d'activitats lúdiques, esportives, literàries, teatrals, exposicions, s'aglutinen  a l'entorn de la festivitat de la rosa i el llibre. Una de les activitats estrella d'aquesta setmana serà el musical que ha preparat els alumnes de Cicle Superior dirigits pel professor Xavier Figueres.
També hi haurà teatre per els més petits amb l'obra Ai que ve la princesa. A més, el divendres des de la Colla Castellera Los Xics Caleros, un any més, realitzaran el taller de Castells a Primària. D'altra banda, no faltà el Dia de Sant Jordi la xocolatada organitzada des de l'AMPA per a tots els nens i nenes de l'escola a les 11 del matí.
Aquest any, aprofitant que se celebra el 70è aniversari de la mort de l'escriptor Antoine de Saint-Exupéry que va escriure El petit Príncep, han programat activitats al voltant d'aquesta obra tan important de la literatura universal."Dedicarem tot un seguit d'activitats per aquesta commemoració però sense deixar de costat la Diada de Sant Jordi tan important per al centre", subratlla la directora de l'escola Fàtima Garcia.
A més, segons la directora, aquests dies de Setmana Cultural també s'aprofita per realitzar xerrades des de la Policia Local, els Mossos, el SUM, Agents Rurals que explicaran als nens i nenes des de com utilitzar Internet de manera segura fins com tenir cura del medi ambient. Una manera, segons la directora de l'escola "de fer créixer els nens i nenes en altres aspectes de la societat fora del programa curricular".


respostes a "Per Sant Jordi, Setmana Cultural a l'Escola"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 704,44 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 60
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007