Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Sésamo Aventura On Tour a l'Ametlla de Mar

10 . Jul, 2015 a les 14:02
per otomas a La notícia del dia
1937 reproduccions
Aquest dissabte un trosset de Port Aventura aterrarà a l'Ametlla de Mar. I és que l'espectacle Sesamo Aventura On Tour visitarà el municipi amb en Woody i els personatges de Barri Sèsam com a gran atractiu. De fet, l'espectacle, que tindrà lloc al Parc del Bon Repòs, comptarà amb una cantant, un animador , i quatre personatges del popular Barri Sèsam.
Es faran dos passes, un a les 18.30h i l'altre a les 20.00h. L'espectacle té una durada de mitja hora aproximadament i és totalment gratuït. Una activitat que es podrà tornar a veure el proper 29 d'agost.

Aquest espectacle tot i ser itinerant només es fa a Vila-seca, Salou, i la Pineda i ,per tant, és tot un luxe poder gaudir d'aquest espectacle infantil del parc d'atraccions Port Aventura, que enguany celebra el seu 20è aniversari.respostes a "Sésamo Aventura On Tour a l'Ametlla de Mar"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 657,66 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 214
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007