Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Caminada popular pel Dia Mundial del Parkinson

13 . Abr, 2012 a les 09:34
per gfigueres a La notícia del dia
1560 reproduccions
L'Associació de Parkinson de les Terres de l'Ebre ha organitzat per aquest diumenge una jornada de convivència, coincidint amb el Dia Mundial del Parkinson, consistent a una caminada popular per la part més antiga de la ciutat de Tortosa. En total es recorreran 4'5 quilòmetres en visita guiada. Els interessats en assistir-hi han de presentar-se a les 11 del matí als jardins del Príncep de la Capital del Baix Ebre.

Pepa Martín, representant de l'Ametlla de Mar a la Junta de l'Associació ens parla de l'objectiu de l'activitat. Segons Pepa Martin, "organitzem actes per poder fer palès el que significa aquesta malaltia i per a poder fer recull d'aquelles aportacions que vulguin fer els ciutadans per ajudar a totes aquelles accions que es fan des de l'associació".

Martín ha animat a les persones de l'Ametlla de Mar que pateixen aquesta malaltia i als seus familiars a participar-hi, "convidem a tota aquella gent de l'Ametlla que estigui afectada o no a conèixer les activitats que fem a l'associació i a participar-hi. Fóra bo que la gent hi assisteixi, ja que hi han casos a la població i de vegades no es coneixen les opcions que tenen i les ajudes que poden rebre des d'aquesta associació".

Els participants a la caminada faran un donatiu de dos euros en benefici de l'associació.


respostes a "Caminada popular pel Dia Mundial del Parkinson"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 695,53 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 141
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007