Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ametlla de Mar aposta per la cultura per Sant Jordi

25 . Abr, 2014 a les 10:36
per gfigueres a La notícia del dia
3117 reproduccions
Els centres escolars  van gaudir d'una jornada cultural de Sant Jordi que va transcórrer amb total normalitat i on es van poder dur a terme totes les activitats programades.
Així va ser  des de l'Escola Sant Jordi immersa en plena Setmana Cultural fins aquest divendres.
" Estem molt satisfets perquè  totes les activitats van transcórrer amb normalitat. La veritat és que els nens i nenes van gaudir del dia de Sant Jordi i encara ens queda el divendres per tancar la Setmana Cultural" explica Fàtima Garcia, directora de l'Escola Sant  Jordi.
Des de l'Institut Mare de Déu de la Candelera es van realitzar també totes les activitats previstes. El lliurament de premis literaris i cartells. A més, com a novetat és van lliurar els diplomes als alumnes que van participar al programa d'Aprenentatge i Servei. Tampoc va faltar el toc musical.
"Aquest dia celebrem una jornada tradicional on aprofitem per lliurar els premis literaris i dels cartells amb la novetat enguany dels diplomes d'Aprenentatge i Servei . A més, la coral i agrupació musical de l'escola van posar el toc musical", subratlla Xavier Sànchez, director de l'Institut
Per la seva part, des de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, la regidora d'Ensenyament, Mari  Carme Martí, considera que "el paper que ha de fer el consistori és estar al costat dels centres educatius apostant per l'educació. I així es demostra en la implicació i participació en aquesta jornada".
A la Llar d'Infants Xerinola,  la tarda de Sant Jordi també van fer festa grossa, on els nenes i nenes van poder realitzar activitats vinculades amb la llegenda de Sant Jordi i gaudir de la xocolatada. A més, es va poder votar el concurs de manualitat on els pares i mares participants van mostrar la seva creativitat.
Tant al cor del municipi com a la zona escolar, als taulells al carrer es van poder adquirir  les novetats literàries, els clàssics, i les esperades roses. Aquest any, com és habitual, es va poder adquirir l'obra guanyadora del Premi Narrativa Vila de l'Ametlla de Mar. Enguany l'obra guanyadora d'aquesta XXII edició ha estat la novel·la de Jordi Romeu titulada  Petonets pels puestos o a la recerca de l'amor sincer , que ironitza i reflexiona sobre l'amor.
A l'Ametlla de Mar, però, l'esperit de Sant Jordi és reviurà aquest  27 d'abril amb la tradicional Diada al Castell que aquest any arriba a la 32a edició.


respostes a "L'Ametlla de Mar aposta per la cultura per Sant..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 706,39 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 181
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007