Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El Carnestoltes arriba a l'Escola Sant Jordi

19 . Feb, 2015 a les 13:17
per otomas a La notícia del dia
2184 reproduccions
L'Escola Sant Jordi es troba en plena celebració del Carnestoltes. De fet, aquesta setmana la disbauxa ha arribat al centre amb la col·laboració dels alumnes. I és que seguint les ordres del Rei Carnestoltes cada dia els alumnes van portar a classe un complement divertit. El dilluns un davantal de cuiner, dimarts una corbata ben cridanera, dimecres una sabata i un mitjó de cada color, i finalment avui arriba la rua. En aquesta rua, que tindrà lloc a partir de les tres de la tarda i transcorrerà pel circuit habitual, des de la zona escolar i vora el port, els nens i nenes lluiran les disfresses treballades a les aules. Finalment, acabaran la festa al pati de l'escola on el Rei Carnestoltes llegirà els eu discurs. Enguany la temàtica serà els personatges de ficció. Aquestes disfresses han estat elaborades a classe però també amb el suport imprescindible dels pares. " Des de l'escola hem d'agrair la col·laboració dels pares i mares en l'elaboració d'aquestes disfresses que els nens i nenes han treballat a l'aula. Moltes gràcies a tots", explica Fàtima Garcia, Directora de l'Escola Sant Jordi.
D'altra banda, Garcia també ha volgut agrair la col·laboració de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar. La directora del centre també ha recordat que es manté el transport escolar a les 9:00h, 12:30h, 15:00h i 16:30h, i el servei de menjador de 12:30h a 15:00h.


respostes a "El Carnestoltes arriba a l'Escola Sant Jordi"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 664,43 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007