Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Sant JoLes roses i llibres protagonistes a la Cala per Sant Jordi

26 . Abr, 2013 a les 14:58
per gfigueres a La notícia del dia
4549 reproduccions
Entre l'oferta literària tots els que es van apropar a les parades van poder adquirir el llibre "Aprenents de Traïdor", d'Ivan Carbonell, guanyador del XXIè Premi de Narrativa Vila de l'Ametlla de Mar. Els centres  educatius de l'Ametlla de Mar, com es habitual es van sumar a la celebració de Sant Jordi

Molts caleros i caleres el dia de Sant Jordi van rebre una rosa o un llibre, o perquè no. Les dues coses. I és que com és tradició les parades amb llibres i roses van ser els protagonistes, també, a la Cala. Entre l'oferta literària tots els que es van apropar  a les parades van poder  adquirir el llibre "Aprenents de Traïdor", d'Ivan Carbonell, guanyador del XXIè Premi de Narrativa Vila de l'Ametlla de Mar.
Els centres  educatius de l'Ametlla de Mar, com es habitual es van sumar a la celebració de Sant Jordi. Des de l'Institut Mare de Déu de la Candelera es van realitzar diversitat d'activitats.
"Per aquest Sant Jordi hem realitzat el lliurament del premis literaris de català, castellà, francès i anglès. També vàrem programar un concert  i la visualització d'un vídeo commemoratiu de l'aniversari de l'Institut elaborat per dos exalumnes del centre", va remarcar Xavier Sànchez, Director de l'Institut. A més, els alumnes de Cicle Formatiu van posar una paradeta amb roses i llibres.
A l'Escola Sant Jordi també va ser festa grossa per Sant Jordi. "Hem realitzat concerts musicals, xocolatada, lectures de l'autora Joana Raspall, hem fet públic els guanyadors del certamen literari i teatre. Moltes activitats per fer gaudir a tothom d'aquest dia de Sant Jordi", explicava la Directora del centre, Rosa Maria Montseny. L'Escola també va posar les habituals paradetes de llibre si roses al pati.
Des de la Llar d'Infants Xerinola, alguns alumnes van visitar la Biblioteca Dr. Frías on els van contar contes. A més, el centre com es tradicional va fer un concurs de roses on les mares i pares van presentar unes flors fetes amb tot tipus de materials i de molta originalitat.
Però fora de la zona dels centres educatius la Plaça Nova va ser el centre neuràlgic de la celebració  a la Cala.
D'altra banda, recordar que el diumenge, 21 d'abril, l'Ametlla de Mar va celebrar la 31a Diada al Castell de Sant Jordi amb multitud d'activitats. Una celebració, enguany, avantsala de la jornada de Sant Jordi.


respostes a "Sant JoLes roses i llibres protagonistes a la C..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 736,21 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 24
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007