Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Sant Jordi a l'Ametlla de Mar

24 . Abr, 2012 a les 13:22 | 00:01:44
per gfigueres a La notícia del dia
2556 reproduccions
La Diada de Sant Jordi a l'Ametlla de Mar es va  viure amb diferents activitats repartides al llarg del dia. La Plaça Nova fou l'escenari de la venda central de Llibres i Roses a càrrec de les llibreries i floristeries locals.

A més, els centres educatius van preparar activitats. L'institut, a més de la tradicional venda de llibres i roses,  va programar una representació teatral protagonitzada per alumnes del centre i un concert musical, a més dels habituals lliuraments de premis als finalistes d'anglès fònics, en llengües estrangeres i en llengua catalana i castellana, tant de poesia com de prosa i de matemàtiques.

Mentre a l'Escola Sant Jordi,  es van realitzar tallers entre els alumnes de confecció de roses, jocs i la llegenda de Sant Jordi, el lliurament de premis de diversos certàmens literaris i un intercanvi de llibres entre els alumnes i una xocolatada.

Pel que fa a la Llar d'Infants Xerinola, es va dur a terme un concurs de sargantanes, dins de les activitats del projecte Gaudí entre pares i alumnes. Els pares i els alumnes van treballar diversos materials com ara la fusta, el paper, el cartró, la pasta de sal per a fer les sargantanes que foren exposades al vestíbul de la Llar i es poden visitar. El dia de Sant Jordi es van votar els guanyadors i es va fer una xocolatada per a l'entrega de premis.

Entre les novetats literàries per Sant Jordi, en destaquem dos, per una banda, Llàgrimes de sal, el primer llibre de l'Àngel Martí Callau, una història sobre les tradicions familiars relacionades amb la mar i també, Barbamecs, l'obra de l'ampostí, Yannick Garcia Porres, guanyador del XX Premi de Narrativa Vila de l'Ametlla de Mar.


respostes a "Sant Jordi a l'Ametlla de Mar"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 704,27 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007