Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Sant Jordi a La Cala

23 . Abr, 2015 a les 13:07
per gfigueres a Ajuntament
2066 reproduccions
Aquest 23 d'abril l'Ametlla de Mar va celebrar la Diada de Sant Jordi amb força. Les parades de llibre i roses a la Plaça Nova, on des del Centre Ocupacional no es va voler perdre l'oportunitat de participar. Tampoc van mancar les parades a la zona escolar, davant la llar i l'institut.
Les roses, els llibres, Sant Jordi, la princesa i el drac també van envair els centres educatius del municipi. Així, l'escola Sant Jordi va celebrar la diada com a punt culminant  dins d' una setmana cultural plena d'activitats. Enguany, recordem, dedicada especialment a Tintín.  El concert de l'EMMA i la xocolatada impulsada des de l'AMPA van ser les activitats protagonistes. Des de la Llar d'Infants Xerinola van gaudir d'una diada amb xocolatada i on la pintura i la creativitat va fer xalar als més petits de casa. Des de l'Institut Mare de Déu de la Candelera, el 23 d'abril es va viure com un dia destinat a la cultura i  a la feina ben feta dels alumnes a través del lliurament dels premis literaris, en matemàtiques i altres disciplines.


respostes a "Sant Jordi a La Cala"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Galeria d'imatges


Aquesta galeria conté 71 imatge/s. Per veure-les clica aquí.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 709,49 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007