Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Cambrils i l'Ametlla de Mar aplanen el camí al Turisme Pesquer

25 . Abr, 2014 a les 10:45
per gfigueres a La notícia del dia
2563 reproduccions
Avui al matí, els regidors de Turisme dels Ajuntaments de Cambrils i l'Ametlla de Mar, Xavier Martí i Vicent Martí, i el president de l'Estació Nàutica Costa Daurada, Joan Albert Campos, s'han reunit a Capitania Marítima de Tarragona amb el Capità Marítim, Óscar Villar, el representant del'Escola Nauticopesquera depenent de la Generalitat de Catalunya, Frederic Valls i el president de la confraria de Pescadors de l'Ametlla de Mar, Joan Llambrich, per tractar temes relatius a l'activitat del pesca-turisme que es desenvolupa als dos municipis costaners.
A la reunió s'han plantejat diferents dubtes relatius a l'activitat turística pesquera que s'ha impulsat des dels dos municipis i que alguns patrons d'embarcacions i Confraries de Pescadors havien fet arribar als respectius responsables municipals, ja que en ser una activitat recent encara no està completament regulada.
Els principals dubtes  que avui s'han aclarit tracten sobre la normativa de seguretat, la capacitat de les embarcacions i alguns punts de legislació que podien interpretar-se de diferents maneres i el sector reclamava una major concreció per desenvolupar l'activitat amb majors garanties.
Satisfacció pels aclariments i la predisposició mostrada
A la sortida de la reunió, ambdós regidors s'han mostrat satisfets ja que han detectat una alta predisposició, tant per part de Capitania Marítima com de la Generalitat, pel que fa a la potenciació de l'activitat, així com també pels aclariments aconseguits en la major parts dels aspectes exposats.
Aclarits aquests dubtes amb el sector pesquer, Cambrils i l'Ametlla de Mar, que han apostat fort per una renovació de l'activitat pesquera i turística, estan treballant intensament per presentar en els propers dies la plataforma des de la que es comercialitzarà aquest activitat creixent a la Costa Daurada i Terres de l'Ebre, la pesca- turisme.


respostes a "Cambrils i l'Ametlla de Mar aplanen el camí al ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 690,38 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 13
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007