Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Concurs talents

14 . Des, 2012 a les 13:46
per otomas a La notícia del dia
2462 reproduccions
El pròxim dia 15 de desembre tindrà lloc a l'Ametlla de Mar el II Concurs de Talents de les Terres de l'Ebre, un esdeveniment solidari , que ja l'any 2010 va tenir la seva primera edició a Mora d'Ebre.
L'acte, organitzat per Norman Jay, director del programa de Ràdio Still Rockin que emeten algunes emissores del territori, pretén recaptar diners a favor de la causa d'aquest any de la Marató de TV3.  La Calartv col·labora també en l'organització. És per aquest motiu que s'ha posat un preu simbòlic de 3 euros  a les entrades de l'acte, el qual tindrà com a escenari la Sala de la S.C.E.R de l'Ametlla de Mar. Unes entrades que es podran adquirir una hora bans de començar el concurs, és a dir, a les 20:30 s'obrirà la guixeta.
El concurs està obert a tothom del territori que tingui alguna habilitat en qualsevol dels camps artístics de l'espectacle, ja sigui cant, musica, ball, humor, etc. i entre tots, s'atorgarà un primer premi de 200 euros en metàl·lic.
Amb l'acte hi col·laboren l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar i la S.C.E.R de l'Ametlla de Mar, amb el suport d'EMUTE, Emissores Municipals de les Terres de l'Ebre i l'Ebre TV.


respostes a "Concurs talents"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 768,20 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007