Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ametlla de Mar assistirà a la MITT de Moscou gràcies al conveni corner

07 . Mar, 2014 a les 08:51
per gfigueres a La notícia del dia
2345 reproduccions
El conveni corner, en la seva 8a edició, subscrit, el passat 27 de febrer, per tretze ens locals del Territori , entre ells l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, preveu la participació a fires i promocions en l'àmbit internacional, estatal i nacional. A més, també inclou l'impuls de campanyes publicitàries i d'accions de comunicació i màrqueting conjuntes sota el paraigua del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona.
En concret, el conveni estableix l'assistència a les fires WTM, de Londres, la MITT, de Moscou, i el desenvolupament d'un acte promocional que se celebrarà a França (Lió).  "El fet d'adherir-nos al Corner ens permet poder assistir a fires internacionals i nacionals que ens seria difícil assistir. Un exemple, és la MITT de Moscou a la qual serem presents d'aquí dues setmanes" explica Damià Llaó Gerent de l'Àrea Municipal de Turisme.
Pel que fa a les fires nacionals i estatals es participarà al Saló Internacional del Turisme de Catalunya, a Barcelona; a FITUR, a Madrid, i a NAVARTUR, a Pamplona.
El conveni corner també preveu altres accions promocionals a Catalunya, l'estat i l'estranger, com ara campanyes publicitàries en ràdio i televisió, i accions de promoció online per incentivar la presència i vendes en el mercat internacional. L'objectiu és doble. D'una banda, promoure els municipis adherits a l'acció, i de l'altra incrementar reserves i vendes als càmpings del territori. Enguany per primera vegada el pla de màrqueting de Catalunya centra l'atenció en les accions online.


respostes a "L'Ametlla de Mar assistirà a la MITT de Moscou ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 125,00 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007