Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Enric Martí presenta ‘La gran mentira' als Vermuts de CalaCultura

16 . Gen, 2017 a les 16:30
per drodriguez a La notícia del dia
1807 reproduccions
Aquest diumenge es van tornar a encetar els Vermuts de CalaCultura amb la presentació de 'La gran mentira', la primera novel·la escrita pel calero Enric Martí. El Centre d'Interpretació de la Pesca (CIP) es va omplir de públic per escoltar els raonaments del novell escriptor sobre aquest primer treball, una trama que qüestiona el paper de l'església en el context d'una societat actual marcada per la crisi econòmica i de valors.

'La gran mentira' va veure la llum fa pocs mesos. L'autor la va començar a escriure l'any 2012, però no es va publicar fins a finals de l'any passat mitjançant l'editorial Punto Rojo i amb una autoedició. Intriga i recerca, entre la realitat i la ficció, és el tema al voltant del qual l'autor desenvolupa l'obra.

«És impossible saber tot el que vols escriure des d'un principi, però sabia que volia fer quelcom relacionat amb l'església, la religió, la política i l'economia, que considero les actuals llagues de la societat. Són temes dels quals la gent sap més o menys que està passant, però que ningú en vol dir les veritats» defineix l'escriptor Enric Martí.

Documents confidencials en mans de tres protagonistes i un recorregut per escenaris com París, Roma, Florència, Lisboa, Barcelona o fins i tot l'Ametlla de Mar, que Martí coneix molt bé a partir de les experiències dels seus viatges, és la trama del llibre que es pot adquirir a les llibreries locals, i per internet en versió e-book a Amazon, El Corte Inglés o La Casa del Llibre.

Els Vermuts de CalaCultura continuaran el 29 de gener, a les 11 h del matí, amb la presentació dels Premis Literaris del passat any: l'obra 'A la colònia hidràulica i altres comptes' de Sílvia Romero (XXIV Premi Narrativa Vila de l'Ametlla de Mar) i 'Casa per casa' de Ricard Desola (VII Premi Nit de Poesia al Carrer), amb la presència dels dos autors com a convidats.


respostes a "Enric Martí presenta ‘La gran mentira' als Verm..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 473,04 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 134
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007