Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ametlla de mar, un dels set municipis de les Terres de l'Ebre units pel conveni córner 2010

11 . Feb, 2010 a les 18:45
3094 reproduccions
L'Ametlla de Mar var ser un dels set municipis de les Terres de l'Ebre que dilluns 8 de febrer van signar un conveni córner, aquesta paraula fa referència a un espai comú i diferenciat, de promoció conjunta en fires nacionals i internacionals per a aquest any 2010 per tal d'incrementar la notorietat d'aquesta destinació turística.

Signatura anual
La signatura de l'acord es fa de forma anual i permet revalidar les tasques de promoció exterior que des de fa temps impulsen els municipis de les Terres de l'Ebre. El marc de la signatura va ser el Conservatori de Música de Tortosa i, a banda del regidor de Turisme de la nostra població, Antoni Montagut, van rubricar-lo el president del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Joan Aregio; el representant da l'Oficina Municipal de Turisme de Tortosa, Ferran Bel, el representant del Patronat Municipal de Turisme de l'Ampolla, Francesc Arasa, la regidora de Turisme de Deltebre, Susana Gomez; els representants de les Oficines de Turisme d'Alcanar i Sant Carles de la Ràpita, Josep Bort i Rosa Anglès i el representant de la Regidoria de Turisme d'Ascó, Pau Daniel Serrano.

Fires especialitzades
Enguany està previst que l'oferta turística de les Terres de l'Ebre es promocioni a fires especialitzades del sector com són Mahana, a Tolousse, que es va celebrar del 5 al 7 de febrer, Navartur, a Pamplona, que té lloc del 19 al 21 de febrer, Destinacions Nature, que es duu a terme del 26 al 28 de març a París, i el Saló Internacional del Turisme (SITC) que es fa a Barcelona del 15 al 18 d'abril. A més, amb aquesta participació plegats dels diferents organismes s'aconsegueix una millor gestió del temps i, potser el que és més important, de recursos econòmics. Així, cada patronat amb la signatura del conveni haurà de desembutxacar 2350 euros per la participació en les cincs fires, xifra que seria cinc vegades més gran si cada instiitució anés pel seu compte. Antoni Montagut, regidor de Turisme, deia que “hem dut a terme la signatura del Conveni Córner per a la promoció conjunta del territori baix l'aixopluc de la marca Terres de l'Ebre. Som una sèrie d'ajuntaments que ens unim cada any per poder ser presents a les fires que més ens podem beneficiar pel perfil dels seus visitants. La signatura es fa cada any i ens permet que amb una aplicació de recursos limitats tinguéssim presència a aquestes fires que són molt interessants per al nostre objectiu”.

Fundació d'Estudis Turístics
Segons l'Observatori de la Fundació d'Estudis Turístics, les xifres confirmen l'èxit creixent de les Terres de l'Ebre com a destinació turística i assenyalen que el gruix de visitants que s'acosten a la zona són catalans d'entre 35 i 44 anys que ens visiten amb la intenció de relaxar-se. Destaca l'augment del flux de turisme internacional i el canvi de classe social dels visitants, de classe mitja-alta, amb més poder adquisitiu i que, per tant, pot revertir en més riquesa per al el territori.


respostes a "L'Ametlla de mar, un dels set municipis de les ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 157,26 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007