Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ametlla de Mar a la fira MITT 2013

19 . Mar, 2013 a les 09:38
per otomas a La notícia del dia
2516 reproduccions
Des de l'Àrea Municipal de Turisme, de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar s'ha fet un esforç pressupostari per tal de poder ser  presents a la MITT 2013 (The Moscow International Travel & Tourism 2013), del 20 al 23 de març. I es que s'ha deixat d'assistir a altres fires d'àmbit nacional per tal de poder ser a Moscou en aquesta fira on es promocionarà la Cala durant tres dies. La Cala, així, estarà present a l'estand de Catalunya, dins de les Terres de l'Ebre. Segons Damià Llaó, Gerent de l'Àrea Municipal de Turisme es vol oferir als touroperadors russos una alternativa a Cambrils i Salou. I és que, segons Llaó, tot i que l'Ametlla no disposa del perfil d'allotjament hoteler i centres comercials que busca aquest tipus de turisme per realitzar estades llargues, sí que es poden apropar i fer alguna estada curta o visita puntual.
Per tal de promocionar l'Ametlla de Mar des de l'Àrea de Turisme de l'Ajuntament  s'han editat uns follets, en anglès i rus, on s'informa de les activitats turístiques que es poden realitzar al municipi amb el plat fort del Tunatour. D'altra banda, també contenen informació sobre allotjaments i immobiliàries ja que el turisme rus a més de visitar també es habitual que s'interessi per comprar.
"En aquesta fira no ens limitarem a  oferir informació als visitants sinó que ja hem concertat cites amb touroperadors per tal de promocionar tot el que els pot oferir la Cala", remarca Vicent Martí, regidor de l'Àrea Municipal de Turisme de l'Ametlla de Mar.
D'altra banda, des de l'Àrea Turisme s'ha fet un vídeo promocional que e s pot visualitzar  a través de la web de la Calartv (www.ametllamar/lacalartv).
I és que segons el Gerent de l'Àrea Municipal de Turisme el perfil del turista rus és de poder adquisitiu alt, interessat en el sol i platja, i la compra de productes de luxe. Les visites del turisme rus han augmentat considerablement a la Costa Daurada els darrers anys, de fet es calcula que la visiten anualment prop de 400.000 turistes russos.


respostes a "L'Ametlla de Mar a la fira MITT 2013"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 724,12 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 114
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007