Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Àrea de Turisme a la MITT 2014

21 . Mar, 2014 a les 08:26
per gfigueres a La notícia del dia
2480 reproduccions
Els membres de l'Àrea Municipal de Turisme van marxar el passat dimarts a Moscou per assistir per segon any consecutiu a la MITT, TheMoscow International Travel &Tourism 2014 que té lloc del 19 al 23 de març. Així els representants de Turisme de l'Ametlla de Mar gràcies al conveni Corner amb la Diputació de Tarragona són presents a aquesta fira turística de ressò internacional durant cinc dies.  I és que en aquesta vint-i-unena edició  es preveuen 90.000 visitants i més de 3000 expositors.
Segons Damià LLaó, gerent de l'Àrea de Turisme, el fet d'anar l'any passat a la MITT va donar els seus fruits aquest estiu passat ja que l'Ametlla de Mar va comptar amb augment de visitants russos atrets pels actius dels municipi, entre ells el TunaTour. Així, El lloguer de xalets per part de turistes russos va augmentar un 15% aquesta temporada passada. I és que tot i que el municipi no disposa de moltes places hoteleres sí que té diverses urbanitzacions amb xalets d'alt standing.  A més, segons una enquesta realitzada del Turisme a un centenar de comerços de vila, la incidència de turisme rus ha augmentat un 30%.
"Ja tenim entrevistes concertades amb diversos touroperadors per tal de donar a conèixer l'Ametlla de Mar com alternativa al model de costa Daurada de Salou, per exemple. Per tant, el que es mostrarà aquests dies a Moscou és els encants naturals de la Cala, la gastronomia i el comerç", explica Llaó. I és que el perfil de visitant rus, segons el gerent de l'Àrea de Turisme, "busca sol i platja,  i shopping".


respostes a "L'Àrea de Turisme a la MITT 2014"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 656,61 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 23
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007