Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ajuntament vol millorar les guinguetes de les platges

21 . Mar, 2014 a les 08:38
per gfigueres a La notícia del dia
2808 reproduccions
La temporada 2013 van finalitzar les concessions d'usos de platja, entre els que es troben les guinguetes o popularment coneguts xiringuitos. Així doncs, per aquesta nova temporada 2014 l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ha plantejat una renovació de les concessions.
Aprofitant aquesta conjuntura s'ha actualitzat i aprovat el Plec de Clàusules, incorporant algunes novetats, les quals tenen com a finalitat i únic objectiu la millora dels serveis perquè les Platges de l'Ametlla continuïn sent un referent al llarg del mediterrani català.
Segons Andreu Martí, alcalde de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, "pretenem que aquestes concessions permetin unes inversions i una qualitat més alta. Tal com han fet en altres indrets de la costa com Cambrils ,volem copiar bé aquelles coses que s'han fet amb èxit i d'indrets que són referent, volem fer un salt endavant i aconseguir objectius similars. Les platges són el nostre referent prioritari, tant per atractiu com per banderes blaves i ens converteixen en referent a nivell del territori i del mediterrani de Catalunya i amb aquest salt qualitatiu volem seguir essent un bon referent".
Entre les novetats destaca l'ampliació del període de concessió, passant de cinc a vuit anys. Aquesta incorporació té com a objectiu que els adjudicataris disposin d'un major temps per l'amortització de les instal·lacions i que a la vegada aquest ofereixin més i millors serveis.
També cal destacar la incorporació de dues noves platges ofertes  en concessió, són la platja dels Ribellets i la Platja de Cala Calafató, afegint-se a les de cada temporada, l'Estany, l'Alguer,Cala Forn i Sant Jordi. Així com altres novetats de caire administratiu i de compromís i d'avaluació. Pel que fa a aquest últim punt s'han modificat els percentatges dels criteris d'avaluació donant més importància als apartats de millores.
Les noves clàusules ja han sortit publicades en el BOPT i, per tant, tots aquells interessats en presentar les seves candidatures per la concessió de qualsevol de les platges anteriors tenen de temps fins al dia 1 d'abril.


respostes a "L'Ajuntament vol millorar les guinguetes de les..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 705,33 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 191
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007