Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ajuntament de l'Ametlla fa un inventari de l'estat de les seves platges

15 . Mar, 2012 a les 11:27 | 00:01:54
per gfigueres a La notícia del dia
2490 reproduccions
L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, d'acord amb la Direcció General de Costes del Ministeri de Medi Ambient, ha estat fent un inventari al llarg de les darreres setmanes de l'estat de totes les platges del municipi, sobretot per comprovar en quines condicions han quedat després de l'hivern.

L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar explica que ja té el compromís de la Direcció General de Costes per finançar aquestes actuacions abans de l'estiu. Segons l'alcalde Andreu Martí, "hem pogut comprovar que la majoria han aguantat bé la temporada més dura.  Hem iniciat un procés de millora, en unes haurem de fer treballs de manteniment habitual, però en d'altres farem un altre tipus d'actuació,  dels quals se'n farà càrrec el Departament de Costes en la seva totalitat, com ja ha passat en altres ocasions. En les pròximes setmanes es podran visualitzar aquestes millores".

Així, s'han revisat una vintena de platges de tot el terme municipal, comprovant que platges com les de l'Estany, l'Alguer, Pixavaques i el Mollet, l'Estany Tort, Xelín, Calaforn, Calavidre, Sant Jordi, El Ribellet nord, Calafató i el Port de Calafat es troben en molt bones condicions, tot i que en aquesta darrera platja es podria instal·lar un punt de dutxa abans de l'estiu.

Per contra, hi ha platges on s'han de fer millores en accessos en mal estat on s'ha d'arranjar el ferm, actuacions toves d'accessibilitat i en alguns casos elements de seguretat  com ara a Ribellets del Mig i del Sud, Torrent del pi, Cala Mosques, Cala Llobeta, Bon Capó i Bon Caponet. A Cala Pepo també es preveu allargar la passarel·la de fusta que unirà les escales d'accés amb la zona de dutxa i a Port Olivet es podria limitar l'accés de vehicles a la platja.


respostes a "L'Ajuntament de l'Ametlla fa un inventari de l'..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 675,75 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007