Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Es millora el ferm del camí del pont de l'Àlia per convertir-lo en un dels trams de la carretera d'accés sud

16 . Mai, 2017 a les 18:00
per drodriguez a La notícia del dia
1653 reproduccions
Les obres de la carretera d'accés sud avancen a bon ritme. A l'espera de l'aprovació del projecte complementari, per part de la comissió mixta del PENTA, s'estan realitzant diversos treballs de finalització de la via d'evacuació nuclear a la zona del pont de l'Àlia. En concret, durant aquests dies s'està formigonant el camí del barranc que dona accés a la platja.

D'aquesta manera el camí es transforma en un dels trams de la futura carretera. La passada setmana es van fer els treballs de pavimentació al terme municipal de l'Ametlla de Mar, i aquesta setmana s'està fent al del Perelló. A la vegada, ara fa unes setmanes es va fer un doble tractament asfàltic al camí que arriba fins al barranc.

La zona de l'Àlia també es veurà beneficiada amb la construcció d'aquesta carretera, donat que en el projecte complementari s'ha inclòs la instal·lació d'hidrants que permetin dur aigua potable fins al sud del terme, per arribar a habitatges disseminats.

L'alcalde Jordi Gaseni, explica que «anem fent els passos necessaris per concloure una obra que fa molt temps que està projectada. Després de totes les problemàtiques que ens hem trobat, en l'àmbit contractual, l'objectiu principal és que no entréssim a l'estiu amb les obres. Però és una actuació d'envergadura amb moltes institucions implicades».


respostes a "Es millora el ferm del camí del pont de l'Àlia ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 704,34 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 250
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007