Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

GEPEC demana la paralització de les obres de la carretera d'accés sud

03 . Mar, 2016 a les 14:11
per gfigueres a La notícia del dia
1325 reproduccions
L'inici de les obres de la segona fase del vial d'evacuació nuclear que ha de comunicar el nucli urbà cap al sud han portat veus contràries com les del GEPEC – Ecologistes de Catalunya que denuncien la destrucció de l'espai protegit del cap de Santes Creus i demanen la paralització de les obres. Aquesta és l'última obra pendent dins del conveni marc del Pla d'Emergències Nuclear que es va aprovar el 1990.
Els ecologistes insten a l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar a la paralització immediata de les obres denunciades i que sigui arxivat el corresponent expedient. També demanen al consistori que reorienti els treballs i actuacions realitzades encaminant-les a la protecció de l'espai i a la seva conservació. GEPEC també manté que la llicència d'obres hauria caducat, ja que les obres s'han iniciat després de 18 mesos des de l'adjudicació.
Segons l'organització ecologista el motiu real perquè l'Ajuntament justifiqui i financi aquesta carretera és per dotar aquest sector de la costa d'infraestructures d'interès econòmic i social, i per tant dotar d'una carretera al càmping ubicat en el paratge natural. Consideren que la nova carretera en construcció perd tot el sentit tenint vies principals i ràpides d'evacuació. Per tot això, demanen la paralització immediata de les obres.


respostes a "GEPEC demana la paralització de les obres de la..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 689,79 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007