Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Antoni Sierra guanya el primer premi "Vila de l'Ametlla de Mar" del concurs de pintura

26 . Abr, 2011 a les 12:33 | 00:02:04
2720 reproduccions
En aquesta setena edició del Concurs de Pintura de l'Ametlla de Mar s'ha posat de manifest, un any més, la qualitat de les obres que hi participen. El guanyador del primer premi "Vila de l'Ametlla de Mar" va ser Antoni Sierra de Lleida. Aquest premi, recordem que està dotat amb 1.500 euros i que el finança l'Ajuntament. D'aquesta manera, l'obra guanyadora queda com a patrimoni cultural del municipi. Manuel Molano, de Madrid, va ser guardonat amb el segon premi "Residencial Ecomar" guardonat amb 1.000 euros. El tercer premi "Efial Consultoria" de 750 euros, va ser per Josep Plaja, d'Esclanyà. Adec Assessors va ser patrocinador del quart premi valorat amb 600 euros que es va lliurar a Àngel Asensio de Puig Reig. Finalment el Premi Local "Patronat de Turisme", valorat en 500 euros, va ser per Alba Valldeperas. Aquest premi s'atorga des del Patronat per tal de fomentar la participació dels artistes locals.

Segons Antoni Sierra, guanyador del primer premi "Vila de l'Ametlla de Mar": "volia fer pintura ràpida fora del meu entorn, i vaig veure per Internet aquets concurs. Vaig poder fer un apunts i pintar en directe, i el quadre el vaig acabar al meu estudi. Em vaig quedar sorprès, degut a que és una tècnica nova que estic desenvolupant però estic molt content per aquets primer premi".

Aquestes pintures, abstractes i figuratives, que tenen com a vincle la mar i els racons amb encant del municipi es podran visitar a la sala de la Societat fins al proper dijous. D'altra banda, les pintures comparteixen espai amb les fotografies participants del 11è Concurs de Fotografia de les Terres de l'Ebre.


respostes a "Antoni Sierra guanya el primer premi "Vila de l..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 768,00 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 282
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007