Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Cala Fundació ajuda nens i nenes de la localitat

28 . Feb, 2014 a les 11:20
per gfigueres a La notícia del dia
2559 reproduccions
La Cala Fundació, que va néixer amb l'objectiu d'ajudar a nens i nenes de famílies amb dificultats, ja porta prop d'un any de vida.  El passat mes de juliol els membres de la Fundació van analitzar diversos casos on els sol·licitants van demanar suport perquè els seus fills i filles poguessin realitzar tant activitats esportives, musicals o assistir a la llar, per exemple. Aquest proper mes de març hi haurà una altra reunió on s'analitzaran nous casos. Uns casos que arriben als representants de la Fundació després de passar el filtre de serveis socials ja que aquest és el protocol a seguir.
"Per tal de demanar aquestes ajudes cal dirigir-se a Serveis Socials ells fan una primera valoració dels casos que ens arriben després a la Fundació. Cal tenir en compte que són ajudes a nens i nenes amb situació d'exclusió social i per tant cal seguir un protocol estricte", explica Mari Carme Martí, Regidora de Benestar Social.
La Regidora també ha subratllat que aquesta fundació està formada per representants de tots els partits polítics  i que està oberta a tothom que hi vulgui col·laborar econòmicament. Cal tenir en compte que la Fundació va néixer l'any passat gràcies a un benefactor que es va comprometre a donar 15.000 euros anuals per destinar-los a l'ajuda dels nens i nenes i joves de la localitat.
D'altra banda, un dels projectes que s'ha revitalitzat amb la fundació és el Racó dels Joves. Aquesta entitat recupera l'activitat sota l'observació de la fundació per veure si arriba realment als joves i si és d'interès al municipi. De moment, la Regidora de Benestar es mostra satisfeta i esperançada amb aquest projecte.


respostes a "La Cala Fundació ajuda nens i nenes de la local..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 140,63 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 133
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007