Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ametlla de Mar ja té els desfibril·ladors instal·lats

11 . Jun, 2015 a les 15:10
per otomas a Ajuntament
1826 reproduccions
L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ha adquirit 9 desfibril·ladors (DEA) que converteixen el municipi en un dels pioners en quant a cardioprotecció. De fet, des d'ahir ja s'han ubicat a l'Ajuntament, escola Sant Jordi, Poliesportiu Municipal i Centre d'Interpretació de la Pesca. A més, es cediran en dipòsit cinc DEAS a Creu Roja perquè estiguin a les platges amb bandera blava. D'aquesta manera, l'Ametlla de Mar compleix al peu de la lletra la normativa vigent en cardioprotecció.  "Creiem que era una necessitat comptar amb aquests desfibril·ladors per donar una cobertura més adequada al municipi i avui ja són una realitat. Estem molt satisfets", subratlla Mari Carme Martí,
Aquests desfibril·ladors tenen un sistema semiautomàtic, es a dir, que s'ha de prémer un botó per realitzar la descàrrega. De fet, el sistema d'aquests DEA són de molt fàcil ús i es pot utilitzar  en cas d'emergència tant per a infants com adults. Tot i això, amb la col·laboració de la Creu Roja s'han realitzat uns cursos de formació pels treballadors d'aquests equipaments públics per tal de fer-ne un ús correcte.respostes a "L'Ametlla de Mar ja té els desfibril·ladors ins..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 696,12 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007