Màx: º C, mín: º C

En directe

Tot a punt amb amb Fini Llaó i Imma Brull

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El Centre Ocupacional de l'Ametlla de Mar no tancarà les portes

30 . Gen, 2017 a les 18:00
per drodriguez a La notícia del dia
3115 reproduccions
El Centre Ocupacional de l'Ametlla de Mar, que gestiona la Fundació Mercè Pla, no tancarà les seves portes. Després de la incertesa viscuda, en les darreres setmanes, tant per l'Ajuntament com pels familiars dels usuaris del centre, la regidoria de Benestar Social i la mateixa entitat han arribat a un primer acord perquè continuï amb la seva activitat.

Així es va desprendre d'una reunió mantinguda ara fa uns dies entre l'alcalde, Jordi Gaseni, i la regidora de Benestar Social, Mayte Puell, amb els representants de la Fundació Mercè Pla, i amb la presència de la directora dels Serveis Territorials de Treball, Afers Socials i Famílies a les Terres de l'Ebre, Rosanna Fatsini.

Precisament, l'alcalde explica que «és un servei que s'ha de garantir» i que, tot i les dificultats que presentava la Fundació per continuar amb el servei, l'Ajuntament es compromet a aportar els recursos necessaris per seguir amb l'atenció als usuaris. «Amb els pares vam dir que aniríem fins a les últimes perquè aquest servei tingués continuïtat i que els onze usuaris puguin continuar estant aquí», subratlla Gaseni.

En els pròxims mesos se signarà un conveni de col·laboració entre ambdues institucions, on s'inclouran els compromisos que l'Ajuntament adoptarà perquè el centre continuï actiu. La regidora Mayte Puell explica que «apostem per reforçar i donar viabilitat al Centre Ocupacional» i que estan pendents de noves reunions per concretar quines seran les obligacions, responsabilitats i recursos que es destinaran.

D'entre les mesures ja adoptades hi ha la de garantir els llocs de treball als professionals que formen part del Centre Ocupacional. Des de la regidoria de Benestar Social s'ha assegurat que els treballadors que resideixen al municipi continuaran treballant al centre de l'Ametlla de Mar, sent la resta reubicats en altres centres dependents de la Fundació Mercè Pla.


respostes a "El Centre Ocupacional de l'Ametlla de Mar no ta..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 675,78 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 90
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007