Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Neix una fundació benèfica destinada als infants i joves del poble

19 . Abr, 2013 a les 13:40
per gfigueres a La notícia del dia
2089 reproduccions
Per tal de regular aquesta fundació es crearà una comissió amb els representants de l'equip de govern, els regidors electes de l'oposició, dos membres vinculats a l'assistència social, i també altres representants del món educatiu i esportiu de la localitat.

Aquesta nova fundació a l'Ametlla de Mar té com objectiu ajudar als infants i joves del poble en matèria d'educació i activitats extraescolars. El benefactor, d'origen estranger i resident al municipi, vol fer una donació anual i continuada de 15.000 euros a l'Ajuntament. Això sí, ha posat una sèrie de requisits. D'una banda, que les ajudes vagin destinats a nens i nenes de la Cala que ho necessitin, que estiguin, per tant, empadronats al municipi. A més, vol que la família dels beneficiaris de les ajudes faci un mínim de deu anys que resideix a la localitat.
Per tal de regular aquesta fundació s'està creant una comissió amb els representants de l'equip de govern, els regidors electes de l'oposició, dos membres vinculats a l'assistència social i també altres representants del món educatiu i esportiu de la localitat.
Mari Carme Martí, regidora de Benestar Social de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar  remarca que "des de l'Ajuntament volem agrair la col·laboració de l'impulsor d'aquesta iniciativa que ha posat la llavor d'aquest projecte social. A més, vull recordar que aquesta fundació està oberta a tothom tant a empreses com particulars que hi vulguin participar".  La regidora ha subratllat que "les empreses i particulars que hi participin tindran representació a la comissió de la fundació".


respostes a "Neix una fundació benèfica destinada als infant..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 892,73 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 137
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007