Màx: º C, mín: º C

En directe

Tot a punt amb amb Fini Llaó i Imma Brull

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ajuntament signa convenis amb la Universitat Pompeu Fabra i l'Institut de l'Ebre perquè els alumnes puguin fer les pràctiques a la Policia Local i al SUM

09 . Nov, 2016 a les 15:00
per drodriguez a La notícia del dia
1309 reproduccions
Els cossos de seguretat i d'emergències sanitàries de la població comptaran ben aviat amb alumnes en pràctiques en la seva plantilla. La regidoria de Governació i Sanitat de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ha arribat amb un acord amb una universitat pública catalana i un institut de formació professional del territori perquè els estudiants puguin desenvolupar les pràctiques curriculars a la Policia Local i al SUM, respectivament.

En el primer dels casos, el conveni s'ha signat amb la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona perquè alumnes que cursin el grau de Criminologia puguin fer les pràctiques a la Policia de l'Ametlla. En l'altre, se signarà ben aviat l'acord amb l'Institut de l'Ebre perquè alumnes del cicle formatiu de Tècnic en Transport Sanitari facin l'estada en empresa al Servei d'Urgències Municipal.

El regidor de Governació, Sanitat i Ensenyament, Joan Manel Tello, fa valdre aquesta aposta perquè dos òrgans importants al municipi siguin centres de pràctiques per estudiants, i explica que és una oportunitat per entrar al món laboral.

Cal recordar que des de l'Ajuntament ja hi ha altres convenis en actiu amb centres educatius com, per exemple, amb l'Institut Mare de Déu de la Candelera amb les pràctiques del cicle formatiu de Gestió Administrativa i les pràctiques del batxillerat en francès, Batxibac, a l'oficina de Turisme.


respostes a "L'Ajuntament signa convenis amb la Universitat ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 707,33 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 133
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007