Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ajuntament s'adhereix al Pla Anual de Camins del Consell Comarcal de Baix Ebre

27 . Set, 2013 a les 13:45
per gfigueres a La notícia del dia
2419 reproduccions
Les obres d'arranjament, que es realitzaran a la tardor, tindran un cost  17.093,49 euros dels quals 14.391,28 euros estaran subvencionats pel Pla de l'ens comarcal.

L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar s'ha adherit al Pla Anual de Camins del Consell Comarcal del Baix Ebre a través del qual podrà dur a terme l'arranjament de diversos camins del terme municipal. En concret, aquests treballs de reparació, que es realitzaran al llarg de la tardor, afectaran al camí vell de l'Ametlla al Perelló, el camí de Mas Pujol i de les Guàrdies, el camí de l'Ametlla a l'Ampolla, el camí de Tres Cales a Calafat i el Lligallo de Manra (Zona B Santes Creus). Les obres d'arranjament tindran un cost  17.093,49 euros dels quals 14.391,28 euros estaran subvencionats pel Pla.
"L'Ajuntament ha demanat al Consell Comarcal adherir-se  a la subvenció del Pla Anual de Camins del Consell del Comarcal. Gràcies a aquesta subvenció es podran realitzar diversos arranjaments a camins del terme com poden ser recuperació de l'amplada del camí o del ferm. Des de l'Ajuntament no podem donar la data exacta del començament de l'obra perquè és el Consell qui licita l'obra però es duran a terme al llarg de la tardor", explica Ruben Lallana, regidor de Gestió del Territori.
Pel que fa a xifres, aquestes parts dels camins que es pretenen reparar sumen 377.80 metres lineals, en recuperació d'amplades, 625.00 metres quadrats en recuperació de trams sencers, 48 metres cúbics d'excavacions en general i 8 metres cúbics de formigó en llosa.


respostes a "L'Ajuntament s'adhereix al Pla Anual de Camins ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 660,19 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007