Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

21 . Oct, 2010 a les 12:00
1750 reproduccions
Al nostre informatiu sortim amb les manifestacions del PP sobre el seu suport al govern municipal pel que fa a temes urbanístics. Seguim a La Cala perquè els socis de la SCER van celebrar una assemblea ordinària on es van aprovar els comptes de l'any 2009.
A comarques, el Consorci d'Aigües de Tarragona invertirà 65 MEUR en una planta d'eliminació de sals, clorurs i sulfats a l'Ampolla. També hem sabut que Medi Ambient va rebutjar a finals d'agost la tramitació de l'autorització de l'abocador del Pinell de Brai. En temes turístics i culturals, d'una banda, presenten el llaüt turístic de l'Ebre a Madrid i, d'altra, Corbera d'Ebre restaura l'església del Poble Vell per fer-la visitable. A Tortosa comencen les obres del futur viver d'empreses a les antigues indústries Fabra i a València, per últim, cinc productors de plançons de les Terres de l'Ebre participen a la fira Iberflora.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 125,00 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007