Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Darrera fase d'arranjament de camins malmesos pels aiguats del setembre del 2010

27 . Oct, 2014 a les 13:21
per otomas a Ajuntament
2568 reproduccions
Des de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar s'està encarant ja la darrera fase d'arranjament de la xarxa de camins malmesos pels aiguats del 17 de setembre del 2010. De fet, ja s'han arreglat els desperfectes a carreteres d'accés a nuclis de poblacions i de camins municipals d'accés a habitatges. Així s'han solucionat els desperfectes de la Carretera de Tres Cales a Calafat, d'accés a Sant Jordi d'Alfama, accés al nucli de Tres Cales, entre d'altres. També el camí de TV 3025 fins el camí de Barrera, el Camí de Lligallo de Mandra, la connexió carretera accés sud-camí a l'Ampolla, camí dels Trossos, etc. Així, en total s'han arranjat 17 camins. En aquesta darrera fase es preveu arreglar una dotzena de camins més.
"Durant aquest anys s'ha treballat intensament per poder arranjar aquests camins. Cal tenir en compte que l'Ajuntament ha invertit més de 270.000 euros. També voldria remarcar que tothom que tingui algun suggeriment sobre alguna qüestió d'aquests camins ens ho pot fer a arribar a l'Ajuntament", subratlla Andreu Martí, alcalde de l'Ametlla de Mar.
Aquestes obres s'han dut a terme a l'Ajuntament amb el suport de la Direcció General d'Administració Local del Departament de Governació i Relacions Institucionals de la Generalitat. Tot i això, cal tenir en compte que el mateix 2010 l'Ajuntament va fer un pla d'arranjament de camins amb una inversió prevista de prop de 400.000 euros. I així, una vegada finalitzats els arranjaments l'Ajuntament s'haurà fet càrrec d'un 50% de la inversió total amb fons propis.


respostes a "Darrera fase d'arranjament de camins malmesos p..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 703,34 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 156
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007