Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Actuacions als camins

24 . Feb, 2015 a les 15:03
per otomas a Ajuntament
1860 reproduccions
L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar està realitzant diverses accions de reparxeig i millora del ferm. Si la setmana passada us parlàvem de millores al nucli urbà i també a Tres Cales, ara és el torn dels camins. I és que aquestes accions s'estan emprenent de manera paral·lela. Actualment les millores s'estan realitzant al camí de lligallo de Manra i el camí que connecta amb el Perelló. De manera consecutiva s'emprendran els treballs a el camí de servei de l'autopista direcció Tres Cales i el de direcció Racons. També al camí de l'àlia, el camí del lligallo del Rabosenc i el camí del Rantxo. Seguidament s'actuarà al camí de direcció al cementeri entre d'altres.
"Hem fet tot un llistat de camins que necessitaven aquestes actuacions i hem posat fil a l'agulla per tal de solucionar les mancances sobretot en les vies de més circulació", explica Andreu Martí, alcalde de l'Ametlla de Mar. Aquests treballs es preveu que durin un mes a aproximadament.


respostes a "Actuacions als camins"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 626,27 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007