Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El calendari del contribuent informa de com i quan pagar els impostos a l'Ametlla de Mar

21 . Feb, 2014 a les 08:40
per gfigueres a La notícia del dia
2907 reproduccions
L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar posa a l'abast de tots els caleros el calendari del contribuent. Una eina que neix amb un objectiu informatiu i que es pot recollir a la Casa de la Vila.
" Aquest calendari és una iniciativa des de l'Ajuntament per tal que els ciutadans tinguin la possibilitat de tindre a mà els terminis de pagament dels impostos. Així les famílies podran planificar-se", explica Antoni Montagut, Regidor d'Hisenda de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar.
Així en aquest calendari apareixen els períodes de pagament dels impostos de Bens Immobles (IBI), de circulació de vehicles, de plaques de gossos, d'activitats econòmiques i la taxa d'escombraries.
Pel que fa a l'IBI l'Ajuntament posa a la disposició dels contribuents el fraccionament en tres rebuts en cas que es tingui l'impost domiciliat. Per tant, els ciutadans que així ho desitgin tenen temps fins al 13 de març per passar a informar-se per recaptació. Els que s'adhereixin a aquesta possibilitat faran doncs tres pagaments, un l'1 d'abril, un altre l'1 de juliol, i un darrer l'1 de novembre.
D'altra banda, continua havent la possibilitat de pagar l'IBI amb un únic pagament de l'1 de juliol al 31 d'octubre.

Bonificacions en taxes
Prop de 300 ciutadans de l'Ametlla de Mar s'han pogut acollir en els darrers 3 anys a les bonificacions impulsades per l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, destinades a aquells sectors de la societat calera més desafavorits. Durant aquests anys de legislatura s'han dut a terme una sèrie de polítiques socials destinades a persones amb discapacitat, avis i menors de la nostra població amb risc d'exclusió social, que han suposat rebaixes del 100% en  l'impost dels vehicles i amb el 50% de la taxa d'escombraries. Així, aquestes bonificacions signifiquen el 100% de l'impost de vehicles per a totes aquelles persones que puguin acreditar un 33% discapacitat i també el  50% de la taxa escombraries per a viudes i/o incapacitats de més del 65%.


respostes a "El calendari del contribuent informa de com i ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 704,71 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007