Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Fraccionament IBI

05 . Abr, 2013 a les 12:44
per otomas a La notícia del dia
2758 reproduccions
El servei de recaptació de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, ja ha començat a recollir les sol·licituds dels ciutadans per acollir-se al fraccionament en el pagament de l'IBI. Segons Andreu Martí, alcalde de l'Ajuntament, "conscients  del context econòmic actual hem decidit fraccionar el cobrament de l'IBI (l'Impost sobre Béns i Immobles) als ciutadans amb l'objectiu de donar facilitats als caleros en el pagament d'aquest impost. De moment i en menys d'una setmana, ja hi ha una cinquantena de ciutadans que ho han sol·licitat".
El període per poder adherir-se  a aquesta mesura, durarà fins al mes de juny aproximadament. Una mesura que permetrà pagar l'IBI en cinc mensualitats de juliol a novembre. Cal tenir en compte que l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar obre el període pagament habitual de l'IBI de l'1 d'agost al 30 de novembre.
Per tal de poder accedir a aquest pagament fraccionat, els que així ho desitgin ja es poden adreçar a Recaptació de l'Ajuntament i omplir una sol·licitud amb les dades personals i de l'immoble. Llavors al mateix moment des de Recaptació es calcularà l'import de l'IBI a pagar i els fraccionaments mensuals Cal tenir en compte que per tal d'adherir-se  a aquesta mesura cal domiciliar el càrrec  i no tenir deutes pendents a l'Ajuntament. A més, en cas que algun rebut del fraccionament es retorni, quedarà anul·lat aquest tipus de pagament i,  per tant, el ciutadà l'haurà de pagar en un únic pagament en el període establert d'agost a novembre.


respostes a "Fraccionament IBI"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 656,06 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007