Màx: º C, mín: º C

En directe

Informatiu EMUTE

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Bonificacions en taxes municipals per a ciutadans amb risc social

14 . Feb, 2014 a les 11:54
per otomas a La notícia del dia
2042 reproduccions
Prop de 300 ciutadans de l'Ametlla de Mar s'han pogut acollir en els darrers 3 anys a les bonificacions impulsades per l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, destinades a aquells sectors de la societat calera més desafavorits. Durant aquests anys de legislatura s'han dut a terme una sèrie de polítiques socials destinades a persones amb discapacitat, avis i menors de la nostra població amb risc d'exclusió social, que han suposat rebaixes del 100% en  l'impost dels vehicles i amb el 50% de la taxa d'escombraries.
Així, aquestes bonificacions signifiquen el 100% de l'impost de vehicles per a totes aquelles persones que puguin acreditar un 33% discapacitat i també el  50% de la taxa escombraries per a viudes i/o incapacitats de més del 65%.
Andreu Martí, alcalde de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, explica que, "300 persones són una quantitat important, que hem de sumar a la resta d'actuacions que fem d'ajudes més concretes de beques de menjador o ajuts a famílies necessitades en temes com la Llar d'Infants o l'Escola de Música, demostra que aquest Ajuntament és molt sensible amb l'aposta i la voluntat de treballar pels que més ho necessiten".
A més a més, en el tema d'ajudes socials també hi han hagut altres bonificacions com ara en el menjador escolar, beques per a la Llar d'infants i per a la realització d'activitats extraescolars. Tot això dirigit a persones amb risc d'exclusió social o amb uns ingressos molt inferiors amb la finalitat de poder ajudar a aquelles persones més necessitades.


respostes a "Bonificacions en taxes municipals per a ciutada..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 830,30 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 25
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007